Selecteer een pagina

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun “oude dag” nog lekker actief bezig willen zijn.

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken/blijven bij een vereniging.

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren.

Dankzij Walking Football kun je ook “op leeftijd” van het spel genieten.

Deze nieuwe voetbalvorm is nog niet bij elke vereniging van de grond gekomen, zo ook nog niet bij SC Rijnland. Wij willen onderzoeken of hier voldoende animo voor is. Zie jij het zitten om met generatiegenoten nog lekker sportief bezig te zijn? Neem dan contact op met

Hans Vermeulen voor meer informatie,

telefoonnummer 06-11315450

mail hansver76@gmail.com