Selecteer een pagina

Deze wedstrijd in de 5de klasse C tussen de voormalige hoofdklasser Babberich en s.c. Rijnland eindigde in een dik verdiende 5 – 0 overwinning voor de bezoekers.

Voor de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden wegens het plotseling overlijden van ons oud- bestuurslid Johan Lamers. De Rijnlandspelers speelden met rouwbanden om de arm, de minuut stilte vond ik indrukwekkend.

In de Gelderlander van maandag 2 december wordt bijna een hele pagina aan de wedstrijd in Babberich besteed, inclusief een actiefoto met o.a. internationaalspeler Danny  Eiweleit. Danny was deze middag twee maal trefzeker en dat als rechtsback, hij scoorde de 0 – 3 (75.min.) en de 0 – 5 (85.min.). De andere doelpunten werden gescoord door Koen Visser (39.min. 0 – 1 pen.) David v/d Zand (42.min.0 – 2 ) Roy Jansen (79.min. 0 – 4 ). Een lekkere opsteker deze verdiende overwinning. Dat geeft vertrouwen voor de laatste twee wedstrijden voor de winterstop.

Het is Sinterklaasavond dus een beetje in stijl afsluiten kan geen kwaad.

Babberich is door Rijnland met 5 – 0 verslagen en blijft de rode lantaarn dragen.

5 – 0 winst voor Rijnland, dik verdiend, daar is iedereen het mee eens, vijand en vriend.

Voor Rijnland eindelijk drie punten erbij, spelers en supporters allemaal heel erg blij.

De eerste helft van de competitie is bijna gedaan, nog twee duels zijn er te gaan.

Kom op mannen laat het tegen Westendorp en Netterden, opnieuw doelpunten knetteren.