Selecteer een pagina

Via deze weg wilt de sponsorcommissie van SC Rijnland Autorijschool Heijmink hartelijk danken voor de sponsoring van nieuwe wedstrijdtenues voor JO19-1. Hiermee wordt het sponsorcontract verlengd, aangezien 3,5 jaar geleden de sponsoring van start is gegaan. Toen ook met nieuwe tenues, maar ook met het toetreden tot de groep met subsponsors.

Bij Autorijschool Heijmink kunt u kiezen om te lessen in zowel Arnhem als Doetinchem. De autorijschool bestaat dit jaar al 40 jaar en kan met de jarenlange ervaring u prima van dienst zijn! Er is o.a. een zeer brede kennis en ervaring met mensen die last hebben van een rij-angst en mensen van buitenlandse afkomst die gebrekkig of geen Nederlands spreken. Inmiddels is er ook al ruim vier jaar ervaring in het les geven aan leerlingen vanaf 16,5 jaar. Tevens is er de mogelijkheid om een spoedopleiding te volgen (v.a. 14 dagen), vraag hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden. Verder worden er ook zeer voordelige lespakketten aangeboden. Kijk voor prijzen e.d. op de lespakketten pagina. U heeft de mogelijkheid om deze pakketten in termijnen te betalen.

http://www.rijschoolheijmink.nl

Wij wensen de spelers en begeleiding een succesvol, maar vooral plezierig voetbalseizoen toe!

Voor vragen of sponsoring kunt u altijd terecht bij de sponsorcommissie van SC Rijnland!

Per mail: sponsorrijnland@gmail.com of telefonisch: 06-28423919.

Met vriendelijke voetbalgroet,

Rick Ruikes