Selecteer een pagina

Terwijl de voetbalcompetitie al even voorbij is, de toernooien gespeeld zijn en zelfs de winnaar van het WK bekend is, zijn wij als feestcommissie in volle gang om de puntjes op de i te zetten voor een geweldige jubileumdag.
De meeste zullen inmiddels onze prachtige jubileumkrant op de mat ontvangen hebben. Een krant waar menig uurtje in is gaan zitten en tot stand is gekomen door onder andere bijdragen van vele vrijwilligers. Want zonder hun hadden wij geen artikelen gehad. Nogmaals onze dank hiervoor. Een geweldige oplage van 18.000 stuks in een groot verspreidingsgebied, van ons eigen ‘Gelders Eiland’ tot aan Loo en Groessen. Heeft u hem nog niet ontvangen? Vergeet niet dat het vakantieperiode is en de bezorgdag wellicht op een andere dag gepland is.
De vergunningen zijn aangevraagd en de promotie verloopt in volle gang! Muziek is voor de gehele dag geregeld en er zijn goede afspraken gemaakt met de brouwerij. Leveranciers van diverse bedrijven worden na gebeld en een extra check wordt uitgevoerd. De catering is verzorgd en de knipkaarten van de kinderen zijn in de maak. Alle vrijwilligers zijn benaderd en zullen nog een infoavond krijgen. De taken worden verdeeld, een allerlaatste vergadering staat gepland en dan kunnen we bijna gaan proosten op een geweldige mijlpaal!
Ruim anderhalf jaar voorbereiding, februari 2017 was de allereerste bijeenkomst. Alle ideeën stonden nog open. De punten waar we het samen snel over eens waren, was een leuke spelmiddag voor de jeugd, een wedstrijd tegen een topclub en een feestavond. Want 100 jaar voetbal in Lobith-Tolkamer moet toch grootst gevierd worden. Nu anderhalf jaar later zijn we de dagen aan het aftellen en hebben we de dag zo gepland gekregen zoals gehoopt. Misschien nog wel mooier dan voorheen gedacht.
Start festiviteiten

Vanaf 10:15 uur gaan de poorten open voor de jeugdleden samen met hun gezin. Vanwege grote drukte vragen wij u deze dag ook tijdig aanwezig te zijn.

Om 11:00 uur gaan we van start met een spectaculaire show van Freestyler Guido van Moorselaar! Het zou toch jammer zijn als u deze net gemist heeft. Aansluitend gaan alle attracties draaien en zullen we er samen een plezierige middag van gaan maken.
Zorg voor sportschoenen, zwemkleding, zonnebrand en een handdoek!

SC Rijnland – Oud Feyenoord
Heeft u al kaartjes gekocht voor onze wedstrijd tegen Oud Feyenoord?

Deze zijn nog altijd te koop bij Coccie in Lobith (vanaf 14 augustus weer open i.v.m. vakantie),

Wacht am Rhein in Tolkamer en bij

Intersport Luising in Zevenaar voor € 7,50. Op de jubileumdag zelf aan de kassa te koop voor € 10,00.

Om 19:30 uur gaat de wedstrijd van start.

Wij kijken er naar uit om u te mogen begroeten op 18 augustus 2018 en er samen een onvergetelijk mooie feestdag van te maken. Wij zijn trots om dit jubileum te mogen vieren!!