Selecteer een pagina

De sponsorcommissie van SC Rijnland wilt Patrice en Sonja Papenborg van W8 am rhein hartelijk danken voor het sponsoren van de nieuwe wedstrijdtenues van SC Rijnland 3. Het betreft een verlenging van de sponsortermijn, aangezien zij al enkele jaren als shirtsponsor fungeren bij dit team. Het toont de verbondenheid tussen W8 am rhein en SC Rijnland, aangezien zij al eerder als hoofdsponsor fungeerden en inmiddels al meerdere jaren als subsponsor aan onze mooie club zijn verbonden. Ook hiervoor namens de sponsorcommissie een woord van dank!

Mochten er vragen zijn over de sponsormogelijkheden binnen SC Rijnland kunt u contact opnemen met ons per mail: sponsorrijnland@gmail.com of telefonisch: 06-28423919.

Met vriendelijke voetbalgroet,

Sponsorcommissie SC Rijnland

Rick Ruikes