Selecteer een pagina

De sponsorcommissie van SC Rijnland wilt Danny Keurentjes van Feest DJ Danny hartelijk danken voor het sponsoren van de nieuwe wedstrijdtenues van SJO Rijnland/Gelders Eiland JO11-2. U wilt een knalfeest geven met een DJ, maar u wilt ook een zanger op uw feest? Stop met zoeken! Dan is Feest DJ Danny de perfecte entertainer voor uw feest! Op een feest heeft hij maar 1 doel: Het moet een groot feest worden, want: een feest zonder Danny, da ken nie!! Voor meer info kunt u terecht op: www.feestdjdanny.nl

De sponsorcommissie wenst JO11-2 heel veel plezier en succes toe in hun nieuwe tenues, iets wat direct tot uiting is gekomen in een 9-2 overwinning!

Mochten er vragen zijn over de sponsormogelijkheden binnen SC Rijnland kunt u contact opnemen met ons per mail: sponsorrijnland@gmail.com of telefonisch: 06-28423919.

 

Met vriendelijke voetbalgroet,

Sponsorcommissie SC Rijnland

Rick Ruikes