Selecteer een pagina

De sponsorcommissie van SC Rijnland wilt Jelle Grintjes Tuinontwerp hartelijk danken voor het sponsoren van de nieuwe wedstrijdtenues van SJO Rijnland/Gelders Eiland JO8-1. Bent u op zoek naar een stijlvol tuinontwerp dan bent U bij Jelle Grintjes Tuinontwerp aan het juiste adres. Met een goed en doordacht tuinplan leg je de basis voor jarenlang tuinplezier.De tuin kan een plek zijn waar je na een lange werkdag even kunt bijkomen en lekker kunt genieten van alle dingen die er groeien en bloeien. De sponsorcommissie wenst JO8-1 heel veel plezier en succes toe in hun nieuwe tenues, iets wat direct tot uiting in een 3-13 overwinning!

Mochten er vragen zijn over de sponsormogelijkheden binnen SC Rijnland kunt u contact opnemen met ons per mail: sponsorrijnland@gmail.com of telefonisch: 06-28423919.

 

Met vriendelijke voetbalgroet,

Sponsorcommissie SC Rijnland

Rick Ruikes