Selecteer een pagina

De voetballers van Rijnland kunnen weer naar boven kijken na de tweede achtereenvolgende zege in 5C. SVGG werd in Megchelen, dankzij twee treffers van clubtopscorer Bas Wanders, met 0-2 geklopt.

SVGG-Rijnland 0-2 (0-1). 0-1 en 0-2 Bas Wanders.

Coach Freddy Dahm van Rijnland vond zijn ploeg beter spelen. ,,We hadden in ieder geval meer balbezit”, wist de coach van de ploeg uit Tolkamer. ,,Belangrijker vond ik echter dat de ploeg het tempo in de wedstrijd beter vol kon houden. Het speelde allemaal wat makkelijker omdat de doelpunten nu wel vielen.”

Rijnland kan ook wat meer naar boven kijken. ,,We hebben SVGG nu wat meer achter ons gelaten en staan vier punten op ze voor. RKPSC heeft maar twee punten meer en die staan vijfde. Dus dat is nog wel in te halen. Komende zondag zijn we vrij en de week daarop spelen we juist tegen RKPSC. Dat is voor ons een belangrijk duel.”